Mange timer på stranda

I dag har vi vært i Asalvika i nesten 4 timer. Det har vært så utrolig varmt her de siste dagene. Vi dro dit med noen vi har blitt kjent med via enestående familier. Hun vi dro med har og en gutt. Guttene bodde i vannet de timene. Var utrolig mange folk der i dag. Det var en som hadde med seg ilderen sin på stranda i dag. Han ble en magnet for ungene på stranda. Alle ville bort for å hilse på ilderen. Her i Haugesund er det bare å nyte fin været. Vet aldri hvor lenge det varer. Så bra vær som det er her nå er ikke vanlig her. Ble overskyet i noen få minutter, det var deilig å få litt kjølig luft. (burde ikke klage men) Hadde med litt mat og drikke. Blir litt trøtt å sliten av å være ute så lenge. Sovner godt om kvelden. Timene flyr av sted. Fikk såvidt gutten med hjem. 

#sol #sommer #varme #strandliv

Siste dag i mai

Nå har vi kommet til siste dagen i mai. Jeg har trenet 28 ganger i mai. Det er tre dager jeg ikke har fått trent i mai. Og må ikke glemme det fantastiske vært vi har hatt i mai her i Haugesund. Få søren å varmt det har vært. Trenger ikke å dra til syden for å få varme. Er vel nesten varmere her enn i syden. Sønnen min elsker å bade, så da passer det bra at det er så varmt for da kan han bade masse ute. Vi har vært mye oppi vangen å badet og i asalvika og djupadalen. Vi har vært med å badet med enestående familier og vært med på kino og spist pizza med de også. Vi  har fått nye venner gjennom enestående familier som vi har gjort ting sammen med.På 17 mai gikk Simen i tog og etterpå feiret vi videre på skolen. Etter det ble det en rolig dag. Jeg har spist lunsj sammen med ei venninne i Djupadalen. Sønnen min og jeg har fått vært på kino. Jeg har vært på kino alene. Håper juni blir like bar når det gjelder været. At vi kan få badet masse. Vi får startet  juni bra de vi skal til Bergen på lørdag. Håper det kommer mange bra opplevelser i juni. Så ønsker juni hjertelig velkommen. 

 

Onsdags økten

I dag var det tid for styrketrening igjen. Har vel vært litt små lei styrketreningen i det siste men i dag var det snudd igjen og gleden ved styrketrening var tilbake igjen.Eller gleden har vel ikke vært helt borte men har vært litt små lei.  Jeg må pushe meg selv for å ikke droppe ut av treningen.For jeg vet at jeg føler meg så mye bedre etter jeg har trenet. For jeg vet at når jeg begynner å droppe ut så er veien nedover veldig enkel. Vet at når jeg dropper ut så ender det opp med at jeg slutter å trene. Selv om man har godt av litt fri inne mellom så er det viktig for meg å holde ting gående for at jeg ikke slutter med de gode vanene jeg har opprettet med trening. Det er snart sommer ferie og da blir det noen turer hit og dit og da blir det automatisk litt fri fra trening, så da får jeg ta litt fri da. 

Det er utrolig varmt her i Haugesund for tiden. Og det merker jeg godt når jeg trener. Svetter mye fortere. Svetten siler nedover ryggen og ansiktet. I dag ble jeg skikkelig svett på knærne til og med. Når vi sto opp i dag ved 7 tiden var det 22 grader ute. Og det er mye til å være her. Skal ikke klage. Nyter god været. Strømmen gikk til med på Evo i dag for noen minutter. Godt det var lyst ute så vi slapp å trene helt i mørket. Det var veldig få folk på Evo i dag. Er så deilig når det er så stille og rolig der. Klarer å fokusere mer på det jeg gjør. Har du fått trenet på noen hvis i dag?

Følg gjerne treninings kontoen min på instagram 

#trening #styrketrening 

En god start på dagen!

Da har jeg fått kommet meg hjem etter trening og spist litt. Har ikke fått dusjet enda. Er litt treg med å komme meg i dusjen. Syns det er deilig å sitte å slappe av litt før jeg gjør det. I dag hadde jeg en 45 minutters økt på ellipsemaskin. Og det ble ekstra slitsomt nå som det er så utrolig varmt ute. Svetter skikkelig. Det er så utrolig digg å starte dagen med trening. Får vekt kroppen og får en god energi resten av kroppen. Jeg blir veldig slapp hvis jeg ikke får trent. Jeg har trent nå hver uke og omtrent hver dag i to år nå. Er så utrolig godt at jeg har fått det til å bli en god vane. 

Jeg trener styrketrening 3 ganger uken og kondisjontrening 3-4 ganger i uken. Kjør fullkropps program når jeg trener styrke. Jeg trener alltid på morgenen hvis det ikke kommer noe annet i veien. For meg er det en god start på dagen. Så jeg er glad for at jeg har muligheten til å trene på morgenen. Hva gjør du for å få en god start på dagen? Er litt dårlig kvalitet på bildene siden de er tatt med mobilen.

#trening #kondisjon 

Til Bergen og enestående familier!

Til lørdagen reiser vi til Bergen med Enestående familier Haugesund. Vi skal på akvariet der. Jeg har aldri vært der før. Sønnen min har vært i Bergen med en kompis og familien hans. Gleder meg til å dra dit og oppleve litt av Bergen. Har lyst til å dra dit men har ikke fått muligheten før nå. Enestående er et flott tiltak for de som er alene med barna sine. Jeg er glad for å ha kommet over de. Vi har fått oppleve mye til en veldig lav pris takket være Enestående familier. Vi betaler nå 150kr for turen tur/retur og inngangsbilletten til akvariet. http://www.enestaaendefamilier.no gå inn å ta en titt på hva de driver med og om de har en gruppe der du bor. Mange kjekke opplevelser og du betaler en liten sum i egenandel. Veldig fint om for deg som er aleneforeldre og har ikke så god økonomi. Du får mye for pengene. Pluss du blir kjent med nye mennesker. Det har betydd mye for meg. spesielt når jeg har vært ny i byen. Vi flyttet hit for tre år siden. 

Sønnen min håper på at vi får litt tid til andre ting. Han har lyst til å ta meg med på Fløyen. Hvis vi ikke får det til nå håper jeg at vi får det til en annen gang. Sønnen min gleder seg veldig til å dra til Bergen. Jeg også selvfølgelig. Dette blir en bra tur. Akvariet er Norges største akvarium og har over 60 store og små akvarier.

#bergen #akvariet #tur #eneståendefamilier

Alene på kino!

Jeg har ingen problem med å gå på kino alene. Har jeg lyst til å se en film og jeg ikke har noen å gå med så går jeg alene. I går gikk gikk jeg på kino alene. Så filmen Guernsey forening for litteratur og potetskrellpai. Utrolig fin film. Den varer i to timer men det føltes ikke sånn ut. Det var kun meg og ei til i kino salen. Deilig å ha kino salen nesten helt for seg selv. Utrolig behagelig film. Kosa meg skikkelig og slappet riktig godt av. Utrolig viktig å få tid for seg selv. I går greide jeg å kose meg skikkelig alene på kino. Gjør det ellers å men i går var det spesielt. 

Her har du et utdrag fra filmen: 

London, 1946. Den karismatiske forfatteren Juliet mottar et brev fra et medlem av en mystisk bokklubb som ble startet på den nazi-okkuperte øya Guernsey i den engelske kanal. Nysgjerrig på hvem som står bak brevet bestemmer hun seg for å besøke øya. Her møter hun de herlige eksentriske medlemmene av Guernseys forening for litteratur og potetskrellpai, inklusiv Dawsey, den litt mystiske men fasinerende mannen som skrev brevet. Ettersom hemmeligheter fra krigen avdekkes, knyttes Juliet enda mer til øya, bokklubben og Dawsey, noe som kommer til å forandre hennes liv for alltid. (hentet fra filmweb). 

Anbefaler denne filmen på det varmeste. 

#film #kino #alenetid.