Protein vaffel!

I kveld prøvde jeg meg på proteinvaffel. En oppskrift som Kristine Weber har lagt ut på bloggen sin. Hadde en smaks prøve på protein pulver fra Myrevolution  med vanilje smak. Så da måtte jeg teste det ut. Sliter med at jeg blir fysen på ting på kvelden. Da er det kjekt å kunne lage sunnere varianter av ting. Toppet vaffelen med jordbær syltetøy uten tilsatt sukker fra Nora. 

Her er oppskriften: 

  • 3 egg
  • 1 dl melk
  • 100 g havremel
  • 20 g vaniljeprotein
  • 1 ts kardemomme

Pisk egg og melk sammen, tilsett tørrvarer til du får en passe tjukk vaffelrøre stek i vei.

http://www.kriweb.no/tag/proteinvafler/

De var gode og mettet godt. Simen (sønnen min) likte dem også. Gøy å teste noe nytt. 

Trening, kino og Dolly Dimples

Jeg startet dagen med en treningsøkt på Crossfit Verftet. På oppvarming hadde vi en liten lek. Vi skulle ha tre på rad med medisinball. Vi var fire lag. Vårt lag vant. Det var veldig morsomt. Gøy når treningen blir gjort til en lek. Hoved økten varte i 30 minutter og vi var lag på to og to. En veldig bra økt. Økten så slik ut: 

Vi ble ganske slitne og svette hele gjengen. Jeg turde endelig å hoppe på boksen i stedet for å gå på. Har hatt en sperre på det med å hoppe på boksen. Så det var veldig gøy at jeg nå endelig turde å hoppe på boksen. Veldig fint å bryte litt grenser og å komme seg ut av komfortsonen. 

Senere på dagen dro vi på Edda kino for å se Troll – Kongens Hale. En veldig koselig film. Så etter filmen dro vi på Dolly dimples for å spise pizza. Lenge siden vi har vært ute å spist. Var godt å gjøre noe annet enn det man pleier å gjøre. Få et lite avbrekk fra den vanlige hverdagen. Så i dag slo vi på stor tromma og gjorde litt ekstra ut av det. Kino og ut for å spise. Ikke ofte vi gjør begge deler. 

pizza with ham
Licensed from: Oleg Zhukov / yayimages.com

 

En stund siden sist!

Jeg skrev at jeg ville jobbe med bloggen hver dag på et eller annet hvis. Med det mente jeg ikke nødvendigvis å skrive et innlegg hver dag. Men jeg har ikke skrevet innlegg på en stund og vil jo skrive litt oftere enn jeg har gjort til nå. Og det skal jeg gjøre noe med. Prøver å planlegge mer rundt bloggen. Hva jeg skal skrive om, når og hvor ofte jeg skal skrive. Ellers går hverdagen sin gang. Vi har kommet tilbake i rutiner. Har fått trenet så og si hver dag. Jobber med kostholdet. Jeg har gått ned det jeg gikk opp i jula. Men utenom at jeg gikk litt opp i julen og tatt det av igjen, vekten har stått stille ganske lenge nå. Og jeg vil jo gjerne mer ned i vekt. Blir et kort innlegg men kommer sterkere tilbake. 

Planning Process Means Plan Method 3d Illustration
Licensed from: stuartmiles / yayimages.com

 

Januar challengen i boks!

Månedens challenge var og ta økten som kalles chad. Da skal vi ta 1000 box step ups. Man skal egentig ha en sekk med vekter opp i. Men jeg valgte og gjøre med bare kroppsvekten min. Og det var tungt nok. Det var noen som lagde en tråd i facebook gruppen til Crossfit verftet om at de skulle ned i rundt kl 12 og at de som ville kunne komme ned da og gjøre den challengen med de. Og da var jeg ikke i tvil. Jeg dro bort og gjorde det sammen med de. Vi var total 7 stykker som gjorde det sammen. 

Det var veldig tungt og slitsomt. Hadde lyst til å gi opp noen ganger underveis. Men holdt ut. Og er veldig glad for å ha klart det. Det gjør noe med mestrings følelsen og selvtilliten. Det at man klarer noe man ikke tror at man klarer. Var godt med litt støtte på slutten. At du får høre at det skal du klare. Gjengen på Verftet er veldig støttene og greie. Man har godt av og pushe seg selv. Så man kan se hva man virkelig klarer. Man klarer mer en man tror. Var så svett etter økten at jeg tror jeg kunne ha vridd opp t-skjorta mi etterpå. Etter endt økt gir vi hverandre high five. 

~Hilde~

 

Årets første treningsøkt!

I dag fikk jeg tatt årets første treningsøkt. Vi hadde en trenings økt med disse øvelsene: snatch, clen and jerk og double unders (hoppetau). Startet timen med oppvarming og så øvde vi på snatch og clean and jerk. Passe på at vi gjør riktig teknikk. Først øvde vi med pinne og så gikk vi over til stang. Når vi var ferdig med øvingen skulle vi putte på vektskiver på stengene. Jeg tok uten vektskiver. har ikke gjort disse øvelsene så mange ganger før så da holdt det med stang. Når vi var klare så skulle vi sette i gang med selve økten. Vi skulle ta så mange runder vi klarte i løpet av 12 minutter. Klarte 6 runder. Double unders er vanskelig. Det å få hoppetauet til å gå dobbelt i stedet for enkelt sliter jeg med. Og det er en øvelse jeg må jobbe masse med for å få til. Men ble svett på de tolv minuttene. Gleder meg til et nytt treningsår på Crossfit Verftet. 

Godt nytt år!

Godt nytt år dere! Vi greide å holde oss våkne til klokken tolv og litt til. Gikk ut rett før klokken tolv og fikk med oss rakettene som ble sendt opp. Så masse fint som ble sendt opp. Hadde kjøpt inn stjerneskudd. Vi tente på en til hver. Simen fikk en litt tidligere på kvelden også. Vi hadde en rolig kveld bare oss to. Så det var ikke noe stor stå hei her hos oss. Men det er deilig det og. Etter vi gikk å la oss i natt begynte det å blåse kraftig. Så kraftig at det tok skikkelig tak i huset sånn at jeg nesten trodde det skulle blåse over ende. Det har blåst kraftig i hele dag. Kjenner det skikkelig i vegen også. Ble en kjapp tur bort på Joker for å kjøpe litt popkorn til filmen vi så i dag. Vi kikket på Olsen Banden jr. Det sorte gullet. Vi hadde ikke sett den før. Fin film. 

Ellers har det blitt en veldig rolig dag for oss. Jeg har hatt en hvile dag fra treningen siden det ble en to timers økt i går. Sitter nå og setter opp noen mål for det nye året. Syns det er litt vanskelig å komme i gang men når en først har begynt å skrive så går det ganske radig. Bloggen er en av de tingene jeg skal prioritere mer fremover. Få en fast rutine på bloggingen. Har tiden til å jobbe godt med den. Så skal bruke hver dag på bloggen på et eller annet hvis. Kjøpte meg noen fine Bullet Journals bøker på flying tigers som jeg skal bruke til å skrive ned ting og planlegge ting i. Slutte å gjøre ting sporadisk og få en god rutine på ting. Det gjelder ikke bare på bloggen men sånn ellers på privaten også. Blir jo ikke noe greie på ting når jeg ikke planlegger ting og bare tar ting på sparket. Så det blir godt å komme tilbake til hverdagen igjen i morgen. Håper du fortsatt får en fin kveld.

~Hilde~