Siste dagen i året!

I dag er det sisten dagen i året. Jeg startet dagen med å være med på nyttårswoden til crossfit verftet. Det ble to timer med trening. vi starter med oppvarming og så delte vi oss opp i grupper på tre. Så fant vi frem utstyret vi trengte. Gikk litt gjennom noen av øvelsene. Selve økten varte i 1 1/2 time. Da gikk det i ett uten stopp. Vi delte øvelsene på tre. Men man blir kjempe sliten. Rekker såvidt å hente seg litt inn før man må til pers igjen. På slutten var jeg helt gåen i armene. Når vi var ferdig så var jeg så sliten og så svett at det dryppet svette av håret mitt. Pluss jeg var helt spreng rød i ansiktet. Men utrolig godt å være ferdig. Disse øvelsene var vi igjennom:

 • 200 double unders (hoppetau)
 • 100 handstand push up
 • 200 Box jump
 • 100 pull ups
 • 200 Abmat situps
 • 100 Pistol squat
 • 200 push ups
 • 100 Wallball 
 • 200 burpees
 • 100 Toes to bar
 • 200 Kettlebells swings
 • 100 burpees boxs jump overs
 • 200 airsquats 
 • 18 Bar muscle ups 

På noen av øvelsene fikk alternativer hvis vi ikke kunne gjennomføre de på vanlig måte. Så var det å komme seg hjem å få tatt en dusj. Og så fikk Simen og jeg tatt en tur i butikken og handlet litt. Har koset oss med pizza og potetgull. Har til og med rukket å være ute en tur for å se på noen som har sendt opp raketter. Blir å ta en tur ut kl tolv for å se også. Gleder meg til å ta fatt på et nytt år. Godt nytt år til deg!

Licensed from: nickgesell pixabay.com

 

Jeg klarte det!

Jeg ble med på desember challengen til Crossfit Verftet om å ta 1500 burpees i løpet av desember. Og i dag tok jeg mine siste hundre burpees. Trodde ikke helt at jeg skulle klare å ta 1500 stk, men det gjorde jeg altså. Tenkte at jeg burde ha satt en egen grense på 1000, men så tenkte jeg at jeg skulle gi det et forsøk og så fikk det gå som det gikk. Selv om vi dro til Larvik i julen så fikk jeg til å ta tre hundre i løpet av de dagene vi der. Så når vi kom tilbake til Haugesund så hadde jeg bare hundre stykker igjen. Vi kom hjem i går kveld. Så i dag bestemte jeg meg for å dra bort på Crossfit Verftet å ta de siste hundre for å bli ferdig. Jeg skal være med på nyttårswoden i morgen og den varer i 2 timer så jeg regner med at jeg ikke orket å ta de siste hundre etter timen og vet jo ikke om det blir burpees i timen heller. Så da ville jeg være safe på at jeg hadde tatt alle før timen i morgen. Timen starter klokken 10 i morgen. Vi er 24 stykker som skal kjøre hardt på i morgen men det blir nok moro og veldig slitsom. Blir en flott avslutning på treningsåret med to timer med trening. Gleder meg til veien videre med crossfit fronten. På kvelden skal jeg og Simen feire nyttårsaften bare oss to så det blir en stille og rolig kveld for oss. 

~Hilde~

Licensed from: Keifit pixabay.com

 

Burpees challengen!

Er med på burpees challengen til CrossFit verftet. Det går ut på å ta 1500 burpees i løpet av desember. Jeg ligger nå gått ann. Jeg har tatt 1000 frem til nå. Jeg tok 130 stykker etter trening i dag. Ville komme på et rundt tall. Hadde 870 før trening. Så da fikk jeg 1000 med de jeg tok etter treningen.Så jeg må få tatt de 500 siste før desember er over. Men er noen dager igjen så det går nok bra. Kjekt være med på challenge da har man noe konkret å jobbe mot. Var litt spent om jeg kom til å klare men det ser lovende ut foreløpig. 1000 stk er bra det men det blir ekstra gøy og å ha tatt 1500. Er veldig spent hva januar challengen blir.  Har du fått trent i dag?

~Hilde~

Burpees
Licensed from: blanaru / yayimages.com

#trene #trening #crossfit 
 

Onsdagens økt!

Da var onsdag alt igjen. Tiden går så alt for fort. Ikke mange dagene igjen til julaften. Og ikke så lenge igjen til nyttårsaften heller. Driver å skal planlegge 2019. Hva målene mine skal være for det kommende året. Det er ikke lett. Jeg har ventet på å blitt flyttet over til det nye systemet til blogg.no. Fikk litt panikk når det sto at: 9. april 2019 vil blogsoft stenges og bloggene på plattformen slettes! Blogsoft avvikles og vil etter 9. april 2019 ikke lenger være tilgjengelig for brukerne. Denne bloggen er ikke flyttet over til blogg.nos nye publiseringsløsning og slettes fra plattformen 9. april.Jeg er med i parnter programmet til blogg.no. Sender en mail til support. Fikk tilbake det var gjort en feil og jeg skal overføres til det nye bloggsystemet. Ble lettet da. 

Men over til dagens økt. Det var en økt som heter Marston med amrap på 20 minutter. Der skulle vi gjøre 1 markløft, 10 toes to bar og 15 burpees over the bar (altså hoppe over stangen etter vi har tatt en burpees) på en runde. Vi skulle ta så mange runder vi klarte i løpet av 20 minutter. Det var tungt å gjennomføre men klarte 6 runder. Så er fornøyd med det. Hadde høy puls og svetten rant som bare det. Svettet så mye at det rant inn i øynene når jeg stoppet. Det svei veldig i øynene. Vi starter alltid timene med oppvarming. I dag varmet vi opp med strikk. Tok de rundt beina og gikk med beina breit over gulvet og så gikk vi sidelengs. Så tok vi good mornings. Avsluttet med en øvelse som heter vindmølle. Da tar vi armene på motsatt fot annen hver gang. Så fant vi frem stenger å fant ut av hvilken vekt vi skulle ha til markløften under hoved økten. Vi tar alltid en prøve runde før vi starer på økten. Det var godt med litt hardere økt i dag siden mandags- og tirsdagens økten ikke var fullt like tunge. Misforstå meg rett det er tungt men noen går litt lettere en andre økter. 

Ha en fin onsdag!

~Hilde~

#crossfit #trening 

Koselig søndag!

Jeg tok en tur bort på CrossFit Verftet og tok en egen trening i dag. Var ingen der da jeg kom. Tok øvelser på sparket. Ble knebøy og markløft med stang og vekter. Tok hiptrust og glutebridge med strikk. Så tok jeg 50 stk burpee til burpee challengen. Må ta noen hverdag sånn at jeg rekker å ta alle jeg skal ta innen desember er over. Vil få til denne challengen. Så avsluttet jeg med skulderpress med stang. 

Litt ut på dagen fikk jeg en telefon av ei venninne som lurte på om vi ville treffe henne og sønnen på byen i dag. Vi tok turen til Markedet (kjøpesenteret i byen) først. Kikket litt i butikker. Så tok vi turen til Haugli bakeri Tesalongen og koset oss litt meg boller og cookies. Etter det stakk vi turen innom Julemarkedet på rådhusplassen. Ble ikke så lenge siden det regnet. Men det var godt å få kommet seg ut og ha luftet seg litt. 

Når jeg og Simen kom hjem spiste vi litt mat og så satte vi på filmen Julekongen på tv via Viaplay. En fin og koselig julefilm. En koselig søndag ble dette 🙂

Nå håper jeg at jeg kommer over på det nye bloggsystemt snart. 

Christmas ball hanging on a pine tree
Licensed from: AlisLuch / yayimages.com

 

Burpee challenge og dagens økt!

En av de som er trener på CrossFit Verftet la ut en challenge på facebook gruppa til crossfit verftet. Det var å ta 1500 burpees i løpet av desember. Jeg heiv meg på den challengen. Jeg fikk startet med den i dag. Vi startet timen i dag med litt oppvarming. På økten i skulle ha i dag var det 7 runder med burpees og situps. Jeg tok 7 burpees og 15 situps på hver runde. Vi fikk tre alternativer vi kunne velge mellom. Så tar vi den vi mestrer best med tanke på at vi skal ta det i syv runder. Så skriver vi ned tiden vi bruker på de syv rundene. Så hvis vi får den samme økten igjen senere kan vi gå tilbake å se om vi har brukt kortere tid eller klarte å ta flere repetisjoner. Klarte det på 11.20. 

Siden det var burpees var på treningsprogrammet i dag så teller de med i challengen. Når selve økten var ferdig så tok jeg litt flere burpees sånn at det totalt ble 100 burpees i dag. Merker allerede nå at jeg kommer til å bli støl i skulderbladene og skuldrene. Har brukt de mye med tanke på at jeg tok 100 burpees. Får håpe det ikke blir for ille i morgen. Sånn at jeg klare å trene i morgen. Skal ta noen burpees i morgen også men ikke fullt så mange som i dag. Det ble tatt hundre i dag siden jeg ikke fikk startet challengen før i dag. Så skal ta noen få hver dag frem til jeg har tatt 1500 stk. Spent på hvordan dette kommer til å gå. 

Håper de snart får ordnet bloggen min til det nye systemet snart. Må si jeg liker det det designet som er kommet på de andre bloggene. De som har blitt flyttet over til det nye systemet og fått det nye designet. Syns det ser mye mer ryddig ut enn det jeg har på bloggen nå. Ha en fin kveld!

~Hilde~

Burpees
Licensed from: blanaru / yayimages.com

 

Ikke lenge igjen av 2018!

Dette året har gått utrolig fort. Ikke at jeg har gjort så veldig mye spennende dette året men syntes det har gått fort. I dag har jeg satt meg litt ned for å starte  planlegging av 2019. Jeg vil gjøre mer ut av bloggen. Skrive flere innlegg. Skrive lengre innlegg en det jeg gjør i dag. Dele litt mer. Jeg er med i partner programmet til blogg.no. Så kunne tenkte meg å få flere lesere og få en inntekt av bloggen. Jeg går hjemme så jeg kunne tenke meg å gjøre bloggen til en liten jobb. Bygge den opp. Men syntes det er litt vanskelig å skal være sin egen sjef. Jeg har ikke vært så strukturert med bloggen frem til nå. Jeg har vært litt frem og tilbake med hvor jeg vil blogge osv. Har startet på nytt flere ganger. Innleggene mine har kommet sporadisk og det har gått lange tid mellom noen av innleggene. 

Men føler jeg at jeg hører hjemme her hos blogg.no akkurat nå. Her vil jeg jobbe med å få lesere og få en god blogg. Har en lang vei og gå men et sted må en jo begynne. Det er ikke lett å jobbe hjemmefra siden man har veldig mange ting som gjør at du blir avledet fra å gjøre det du skal. Ta ut av oppvask maskinen, sette på en vaskemaskin med klær, tv osv. Så må jobbe med å lage meg en timeplan med hvor mange timer jeg skal jobbe og når jeg skal jobbe. Får begynne i det små. Har et ekstra rom som jeg kan bruke til kontor. Har fått skaffet meg en liten pult som får duge enn så lenge. Skulle hatt litt større pult sånn at jeg hadde plass til å legge opp det jeg trenger. 

Vil gjerne at innleggene skal komme ut til ca samme klokkeslett. Skrive mer om hvordan det er å trene crossfit og hvordan kostholdet mitt er. Så må prøve meg litt frem her. Begynne i det små. Så har litt å jobbe med fremover. Skulle hatt en blogg partner innemellom. 

Composite image of bubble blog and pictures
Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com

Licensed from: PlushDesignStudio pixabay.com

 

Julebord!

På lørdag var jeg på julebord med CrossFit Verftet. Har ikke vært på julebord på mange år. Så det var gøy å få være med på julebord. Jeg var med på å stelle i stand siste finishen på lørdags formiddagen. Og det ble så fint. Masse fine lys ble hengt opp rundt omkring. Vi hadde runde bord. En scene til bandet som spilte. Og masse annet julestæsj.

Julebordet startet med bordsetting kl18.00. 18.30 var det åpningstale og Quis. Det bordet jeg satt på vant. Så det var veldig moro. Kl 20 var det tid for å spise. Det ble servert pinnekjøtt. Er ikke så glad i kjøtt men spiste litt av kjøttet og masse potet og kålrotstappe. Det var god stemning rundt bordene. Kl.20.45 var det pakkelek. Alle medlemmene hadde med seg en pakke hver. Vi skulle ta med en ting hjemmefra. Noe som ikke var så dyrt. Veldig gøy. Jeg fikk en iphone lader, noen fikk nisselue, jeg ga bort en lykt til å ha telys i. Masse fint som ble gitt bort. + noen litt rare gaver, men er det som er moro. Det var en slager. Så hadde vi premieutdeling eller pris utdeling vil jeg heller kalle det. Det ble gitt ut diplom til årets nykommer, årets crossfit, årets treningspar osv. Veldig fin måte å gi oppmerksomhet til de som har skilt seg ut på et vis. Og så etter det kom bandet på scenen og spilte i over  timer for oss og festen fortsatte.

Alle var i godt humør. og promillen steg i takt med timene som gikk. Det var lenge siden jeg hadde drukket. Så ble fin i farta. Det var utrolig gøy. Jeg holdt ut til ca halv to. Og da hadde jeg gjespet en god stund. Det er en herlig gjeng å være sammen med. Du føler deg med i gjengen. Det er som ei sa til meg under festen de blir som familie. Det var ikke et kjedelig sekund. Det ble solgt drikke til rimelig pris. 30 kr uansett hva du ville ha. Stor kosa meg. Nå er det et år til neste gang. 

Jeg våknet opp med skikkelig skallebank. Men tok et par paracet og så forsvant skallebanken. Så bortsett fra det var jeg i fin form i går. Jeg hjalp til med å rydde i går opp etter julebordet. Var masse å gjøre. De trengte de folka som kom til å hjelpe til å rydde opp. Du så tydelig at det hadde vært fest der på lørdag. Så fikk jeg tiden til å gå litt fortere. Alt i alt en vellykket kveld på lørdag.

#julebord