Mandag

I dag sto vi opp kl. 7.30 og spiste frokost. Jeg sa til sønnen min at han skulle begynne med oppgavene fra skolen kl. 8.30. Men han var flink å ta frem skole pc`n og begynte rett på oppgavene han hadde fått fra skolen. Han brukte en time på oppgave han hadde fått. Han kunne velge mellom flere fysiske aktiviteter. De skulle gjøre en fysisk aktivitet i 30 minutter. Han valgte å spille fotball.

CrossFit Verftet hadde lagt ut at dagens workout var jogging i 30-40 minutter ute. Så da jogget jeg mens han spilte fotball.Det var deilig å ta dagens treningsøkt ute i frisk luft. Jeg løp i i 32 miutter og 3 sekunder. Det ble 4,15 km. En fin svetteøkt. Det er så deilig vær ute i dag. Så det passet bra at det var løping ute. Var ikke mange ute i gatene.

Jeg bestilte for en måned tid siden “airpods” fra Wish. Et sett til sønnen min og et til meg. De kom i posten i dag. De funker fint. Fin lyd. Den ene lade boksen var ødelagt. så det var kjipt. men kan vel ikke vente annet når man bestiller fra Wish. Får bare bytte på med den ene lade boksen.

Vi tok en ekstra tur ut for å spille litt fotball. Merker godt at ting er veldig begrenset nå. Men vi gjør det beste ut av det. Hadde noen planer om å gå på kino når jeg fikk penger. Det går jo ikke nå. Så da får vi lage film kveld til helgen i stedet. Det blir en stille og rolig kveld her. Håper det står bra til med mesteparten av dere 🙂

 

I disse dager

På torsdag fra kl 18.00 ble det meste stengt. Jeg meldte meg på ni timen på CrossFit sentre jeg trener på så jeg fikk en treningsøkt før det ble stengt. Merkelig å være i lock down, men det er nødvendig. Jeg har fått gjort hjemme trening de siste dagene. Må få bevegd kroppen litt i løpet av dagen.

I går fikk sønnen min og jeg spilt litt fotball ute også. Bare for å komme oss ut litt og få litt frisk luft. Vi fikk bevegd oss godt da også. Jeg fikk opp pulsen bra med litt løping etter ballen. Så ble to økter i går. Jeg har trenet etter hjemme programmet som CrossFit senteret har lagt ut i Facebook gruppen.

Fra og med i morgen blir det hjemmeskole. De får oppgaver de skal gjøre hver dag gjennom dataen. Så da er det bare å starte dagen som normalt. Bare at nå skjer ting hjemme. Det blir noen rare og annerledes dager fremover. Så håper dette vil fungere og at vi kan komme tilbake til en vanlig hverdag igjen snart.

I dag laget jeg meg et eget program:

Tabata med disse øvelsene:

  • 8 runder med knebøy med strikk. Og det svei skikkelig i rumpa.
  • 4 runder med glutebridge og så 4 runder med markløft med manualer. Svei godt i rumpa her og.
  • 8 runder med brystpress med manualer.

Det var 3 kg`s manualer. Det er ikke så tungt men når du tar mange runder og reps merker du det tar på for det om.

I morgen står det løping på planen. Så da er det bare å ta på seg joggeskoa å løpe en liten runde. Der det ikke er så mye folk selvfølgelig. 🙂 Ellers har jeg fått vasket i kjøleskapet og på badet. Og fått drikket noen kopper med kaffe + litt serie titting.

Til middag ble det fiskeboller i hvit saus. Favoritt middagen min.