Bergens turen

Turen til Bergen startet ved at vi dro litt over halv åtte fra busstasjon i Haugesund. Vi var fremme i Bergen rundt elleve. Når vi kom inn på Akvariet så vi på et show der de matet og fortalte om pingviner. Så delte gruppen seg opp i små grupper og vi gjorde det vi hadde lyst til inne på Akvariet. Vi kikket på mange forskjellige dyr som bodde under vann. Mange rare dyr som bor under vann. Det var veldig spennende med haiene og krokodillene. Vi så også på et show med sjøløvene. De var så flinke og så søte som de var. Den ene hadde til og med lært seg å plukke opp søppel. Det var kino der også. Så på en kort film om spekkhoggere. Syns de er så pene. Vi spiste felles lunsj sammen med alle som var med.

Etter at vi hadde fått med oss alt, tok vi turen ned på byen. Siden det var min første tur til Bergen så var det veldig gøy å få sett bittelitt mer av Bergen. Ungene fikk avkjølt seg i en fontene eller hva jeg skal kalle det midt i byen, husker ikke hva det heter. Etter ei lita stund gikk vi tilbake til akvariet. Vi ruslet ned bak akvariet og ungene fikk seg et bad på en bite liten «strand» der. Ungene stor kosa seg. Veldig gøy å få oppleve Bergen. Har hatt lyst til det lenge. Kommer tilbake ved en senere anledning. Og da vil jeg gjerne være der litt lengre enn noen timer. En lang helg hadde vært fint.

#bergen #akvariet

1. juni for 2 år siden

1 juni for to år siden begynte jeg og trene med personlig trener på Evo. Meldte meg inn på Evo 24. mai 2016. Fikk en god pris når jeg meldte meg inn. 99kr for ut mai, juni og juli det året. Jeg kjøpte først 5 timer med pt og så 10. Og tillegg så var jeg så heldig å vinne 5 med pt. Like etter vant jeg en puls klokke fra Suunto. Jeg trente med pt i litt over et år. Ja det er dyrt men det var verdt det. Det gjorde at jeg fikk inn de gode vanene med trening, fikk inn god teknikk på øvelsene jeg gjør under styrketreningen og ikke minst så gjorde at jeg økte jevnt og trutt på vektene. Godt å bli pusha. Det var godt å ha en som hadde troa på deg. Som visste at du hadde mer i deg enn det du selv trodde. Så det er verdt å ha en pt for å få god vaner med pt. 

Jeg har gått ned 14 kg på 2 år. Det har tatt tid pga at jeg har hatt litt mer trøbbel med kostholdet. Det som er at nå jeg har kommet til fredagen så tar jeg det helt ut når det kommer til det å kose meg med mat. Blir fort potetgull (min største last) og godteri hele helgen. Noen uker gikk fint mens andre uker kunne jeg spiser mer en det kroppen min trengte. Pluss jeg jobber med å finne ut hva som fungerer best for kroppen min. Har funnet ut hva kroppen min har godt av nå. Så er det bare for meg å jobbe med å holde meg til det kroppen min har godt av og holde meg til en dag i uken hvor jeg kunne unne meg litt ekstra. Håper det går bedre med vekt nedgang fremover nå. Har fortsatt en deg kg som skal vekk. Merker kroppen har det bedre med litt mindre karbohydrater og litt mer av det sunne fettet. Tarmen min har det mye bedre når jeg er flink til å få mer fett og mindre karbs. Jeg er ikke striks på det men har moderate mengder med karbohydrater. 

Woman using weights machine with friend beside her

Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com

 

Trainer helping woman with lifting barbell in gym
Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com