Memorial day – Murph

I går var det memorial day i USA. Det er for å hedre amerikanske militærpersonell som har dødd eller som ble skadet i krig. Og i CrossFit miljøet så er vi med på å hedre en soldat som døde i kamp. Han het Michael Murphy. Og økten er oppkalt etter han og den heter Murph. Denne økten var Michael Murphy`s favoritt økt. Derfor ble den økten oppkalt etter han. Så i går gjennomførte vi den økten på CrossFit Verftet.

For time:
1500 m Run
100 Pull-ups
200 Push-ups
300 Squats
1500 m Run

Dette er økten, men du kan ta en skalert variant også. Jeg tok den skalerte varianten.

1000 m Run
75 Pull-ups i strikk
150 Push-ups på knær
200 Squats
1000 m Run

Og jeg skal love deg at det var tungt nok. Første runden med løping gikk fint. pullups i strikk gikk forsåvidt greit det og. Men på push up så ble det fort tung og slitsomt. Kjente det godt i bicepsen og det var ikke lett å gjennomføre de siste repetisjonene. Og på knebøyen ble det fort melkesyre i beina. Så det var ekkelt å skulle gå over til løpingen. hadde så mye melkesyre i beina at det var vanskelig å begynne å løpe. Så det gikk litt tregt kan du si. Men klarte å gjennomføre, men kjente på at jeg hadde lyst til å gi opp under den siste runden på løpingen. Gjorde økten på 53:35. Så er fornøyd med å ha gjennomført 😀

 

 

Party in the street

Det var navnet på dagens CrossFit økt. Å fytti den var seig og tung. Kjente at kroppen var litt tung i dag. Jeg hadde treningsfri i går. Så det ble pang start på uka. At jeg har uka mi gjorde vel ikke ting bedre. Men det var deilig etterpå. Angrer aldri på en treningsøkt. Jeg har gode dager og dårlige dager. Men jeg trener uansett fordi det får meg til å føle meg bedre etterpå.

Dette var dagens økt:

  • 800 meter løping
  • 9 thrusters
  • 21 barfacing burpees over bar
  • 800 meter løping
  • 12 thrusters
  • 21 bfbob
  • 800 meter løping
  • 15 thrusters
  • 21 bfbob

Jeg digger å trene CrossFit. Det er variert, man får pushet seg og det sosialt. Angrer ikke på at jeg begynte. Det koster litt men det er verdt det. Og man får god oppfølging av de som er CrossFit trenere. De passer på at du gjør ting riktig.

Ingefærshot

I dag har jeg prøvd meg på å lage ingfærshot. Jeg har kjøpt det på butikken flere ganger før. Tar ingefærshot siden det er bra for immunforsvaret og det er veldig bra for tarmen. Merker det hjelper godt for det sist nevnte. Det skal også være godt for å motvirke kvalme, demper betennelsetilstander, bekjemper leddgikt, senker blodtrykket og lindrer ømme muskler.

Jeg ville lage det selv for å spare penger på det siden det blir dyrt å kjøpe det ferdig i butikken. Så var spent på hvordan det ble når jeg laget det selv. Hadde ingen flasker å ta det over på så brukte et tomt sjokolade glass. Men det går fint det også. Man tar hva man har. Den ble litt tam, men fikk den sterke ettersmaken som jeg har fått av de andre jeg har kjøpt. Neste gang skal jeg ta litt eple oppi også. Får prøve flere ganger 🙂

Brukte denne som utgangspunkt: https://juliesmatblogg.no/2019/01/22/ingefaershot/