Back on track

Da er vi tilbake til rutiner Det er veldig greit å være tilbake til hverdagen og rutiner. Liker best hverdagen. På tirsdag var det tid for vektløfter time igjen. Og da skulle vi finne ut av hva vi hadde i 1RM i knebøy. Har ikke testet ut hva jeg har i 1RM i knebøy før så det var gøy å få testet det ut. Jeg havnet på 70 kg. Så det var gøy 🙂 Vi avsluttet timen med power snacht og jeg hadde fremgang der også. Nå klarte jeg gå helt ned. Har hatt problemer med å gå rett ned når jeg tar stangen over hodet. Gøy med fremgang.

På timen i går sto det 400 m løping, 20 db push press og 10 ropeclimbs. Det var team 2. Vi løpte sammen og så delte vi opp de to andre øvelsene  oss 2 i mellom. Det var en tungt og slitsom økt. Men det var godt når vi var ferdig. Løping er ikke helt min greie. Blir fort sliten av det. Men jeg blir vel bedre etterhvert. Etter timen satt vi oss ned i sofaen og tok en kaffe kopp og skravlet litt før vi gikk hjem. Det er koselig at vi kan sette oss ned å ta en kopp kaffe å prate litt før vi drar hjem. Når jeg kom hjem laget jeg med smoothie. Laget av den nye protein yoghurten, litt protein pulver og jordbær. Det er skikkelig digg.

I dag var timen to delt. Vi gjorde litt benkpress først. Så hadde vi en lang økt der vi skulle være to og to. Da skulle vi først ro i 250 meter og så skulle vi løpe hill run. Det vil si det ble 5 runder hver. Den som ikke jobber får hvile mens den andre jobber og omvendt. Det var utrolig tungt. Er ikke vant til den løpingen. Har blitt mye løping i det siste siden har vært så fint vær her i Haugesund. Ble litt før påske også. Så de hadde hatt løping på timene som var i påsken og. Etter endt økt ble det litt kaffe og skravling i dag og. Fin måte å være litt sosial på. Ble smoothie i dag og når jeg kom hjem fra trening 🙂

Endelig litt trening igjen

Da har jeg fått trenet igjen. Fikk min første treningsøkt etter forkjølelsen i går. Og gjett om det var godt å få trenet igjen. Fikk trenet igjen i dag og. Er så happy for å være frisk nok til å trene igjen. Hadde hele senteret for meg selv både i dag og i går.  Så da var det å sette på spillelista mi og trene. I går ble det knebøy, brystpress, militærpress, en arms roing,situps og pull ups i strikk. I dag ble det markløft, glutebridge, sit ups, bicepscurl, situps, frontbøy og litt skulderpress. Kjørte ikke så tunge vekter siden det var en uke siden jeg hadde trent og har vært syk. Men ingenting slår følelsen av en treningsøkt etter man er ferdig.

Så nå gleder jeg meg til å være med på crossfit timene til uken. Selv om en uke ikke er lenge så er det lenge nok til at en savner treningen. Spesielt når en ikke orker noe. Da setter man ekstra pris på det man klarer når man er frisk. Også kom sønnen min hjem i går kveld. Han landet på flyplassen her i Haugesund halv seks. Og det var selvfølgelig godt å se han igjen også. Etter å ha vært borte i over en uke. Han har vært på besøk hos besteforeldre i Larvik. Blir godt å komme tilbake til hverdagen igjen. 🙂

En tur på kino

I dag ble det en tur på kino. Jeg så filmen Green Book. Det var så godt å komme seg ut av leiligheten for en stund. Har jo ikke orket å gjøre noe særlig på grunn av formen. Jeg dro på kino alene. Har ingen problem med å gjøre det alene.

Filmen ble vist i luksus salen på Eddda kino. Det er ikke plass til så mange der. Det er skikkelig god stoler å sitte i. Jeg satt på første rad så da fikk jeg en puff til å ha beina på i tillegg. Fikk gratis kaffe og kunne legge ryggen på stolen bakover. Så får en litt hjemmefølelse på kinoen.

Green Book var en fin film. Den er basert på en sann historie. Den var morsom også. Er ikke så veldig god på skrive om filmer jeg har sett, men jeg anbefaler den på det varmeste. Den varer i to timer men det føles ikke sånn ut.

Bilde er hentet fra https://pixabay.com/

På bedringens vei

Formen er heldigvis bedre nå. Var en tur hos legen på tirsdag. Bare for å få sjekket opp forkjølelsen. Hostet så mye at jeg brakk meg. Jeg har ikke fått sovet så mye de siste nettene. Litt bedre de siste to nettene siden jeg fikk hostesaft og ventolin. Hadde en del slim i lungene. Men heldigvis ikke lungebetennelse. Så nå gleder jeg meg til å bli helt frisk slik at jeg får trent igjen. Har blitt dårlig med bevegelse bortsett fra de kraftige hostekulene jeg har hatt. Magemusklene har fått kjørt i det minste. Men har ikke hatt så mye overskudd så jeg har ligget mye på sofaen og sett på Netflix osv.

Litt kjipt at påsken ble ødelagt av sykdom 🙁 Men men kommer sterkere tilbake. Savner å trene skikkelig. Hadde sett frem til å kunne gjøre akkurat det jeg hadde lyst. Får se om det blir en kino tur i løpet av helgen bare for å komme seg litt ut. Har blitt noen små turer til butikken men det er det. Ble super sliten av gå frem og tilbake til butikken. Så det blir godt å komme seg tilbake til rutinene sine igjen.

Litt dårlig start på påsken

Jeg har blitt skikkelig forkjølet. Og det er så kjedelig. Begynte litt på torsdags kvelden. Greide å trene i går men ble verre utover dagen. Hoster masse nå og kjenner på kroppen at jeg ikke er i form. Halsen har blitt skikkelig sår pga all hostingen. Så i dag ble det null trening. Jeg sendte sønnen min med flyet til Oslo i går siden han skal være i Larvik hos besteforeldrene sine i hele påsken. Han ble hentet på Gardemoen. Kjedelig å bli syk nå som jeg kan gjøre akkurat det jeg har lyst til, men samtidig er det greit at jeg er syk mens han er borte. Så slipper jeg å få dårlig samvittighet for at jeg ikke orker å finne på noe med han.

Nå håper jeg at jeg blir fort frisk igjen så jeg kan nyte påsken. Vi har så fint vær her i Haugesund nå. Hadde vært deilig å få nyte det litt før det blir borte og regnværet kommer tilbake. Men får hvile masse fremover. Det går over en gang. Har begynt å lese på en bok som heter Tidlig en morgen som er skrevet at Virginia Baily. Har fått kommet meg igjennom første kapittel 1 i skrivende stund. Tenkte å begynne å se på Wisting i kveld også. Få med meg litt påskekrim. Har ikke vært så ivrig på det tidligere. Men skal jeg begynne med det.

Ønsker dere alle en strålende påske!

~Hilde~