5 km løping på trening

I dag var det tid for 5 km løping. Vanligvis pleier vi ikke å få vite hva skal vi gjøre på timen før samme dagen som timen er. Men i går fikk vi beskjed om å ta med en lett jakke  og løpesko. Og da skjønte jeg at da var det 5 km som sto for tur.

De fleste skjønte det, så det var noen som avlyste. Jeg var spent på hvordan det ville gå i dag i forhold til hvordan jeg gjorde det på IronGirl. På timen i dag løp vi på bane. Så det var noe helt annet enn å løpe den runden vi gjorde på IronGirl.

De første rundene var seige. Lurte på om jeg klarte å fullføre. Det gikk litt bedre når jeg hadde kommet halvveis. De to siste rundene var utrolig tunge men jeg kom meg igjennom i dag og. Løping er ikke helt min greie.

Jeg løp på 32:43 i dag. På IronGirl løp jeg på 33:55. Så det var 1minutt og 12 sekunder kortere i dag enn på IronGirl. Er fornøyd med det resultatet. Blir litt overrasket over at jeg har klart å løpe 5 km to ganger uten å ha løpt så mye før.

Jeg  har vært medlem på CrossFit Verftet siden oktober. Det er litt løping på timene men det er ikke lange distanser og så er det gjerne andre ting i tillegg. Det er mest løping på sommer halvåret.

Dette er andre gangen det har vært rein løpe time. Sist det var rein løpe time så sprang vi 1600 meter. De pleier å gjøre dette en gang i året. Så nå er det et år til neste gang. Glad for å være ferdig med dette. Blir nok ingen jogger/løper.