Vektnedgangs skjema!

Jeg har laget meg et vektnedgangs skjema. Nå har jeg holdt meg til planen siden fredag. Og det har gått fint. I den anledning har jeg laget meg et vektnedgangs skjema. Rett og slett for å ha oversikt på vektnedgangen min. Har nå bestemt meg for å ha veiedag hver uke fremover. At det skal være en form for motivasjon til å gå ned i vekt. Har et hovedmål. Og så deler jeg det opp i flere delmål. Så skriver jeg opp dato når jeg har nådd vært mål. Sitter å tenker på hva jeg skal gi meg selv hver  gang jeg har nådd vært mål. Trenger en gulrot også. 

Tror det når man ser ting svart på hvit så blir ting litt mer reelt også. Skal ta litt bilder underveis å for å se på kroppen at det skjer noe. Har ikke vært noe god på bruke målebånd, så da vil jeg bruke klær og bilde som en form for måling. Nå jobber jeg med å bli bedre på å planlegge. Så starter med dette skjema. Skal bli andre type skjemaer etterhvert. Jeg har ikke skrivd inn hva jeg veier og delmålene før jeg tok bildet. Jeg vil ha det litt for meg selv enda for å se hvordan det går. Men kommer til å fortelle hvordan det går underveis.Så vil jeg dele tall og sånn etterhvert.

#vektnedgang #vektreduksjon

2 kommentarer
  1. Flott å sette seg mål 🙂 Selv har jeg aldri slitt med vekt, jo i så fall vært for tynn. Men mål trenger man uansett i sitt liv 🙂
   Masse lykke til <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg