Ikke lenge igjen av 2018!

Dette året har gått utrolig fort. Ikke at jeg har gjort så veldig mye spennende dette året men syntes det har gått fort. I dag har jeg satt meg litt ned for å starte  planlegging av 2019. Jeg vil gjøre mer ut av bloggen. Skrive flere innlegg. Skrive lengre innlegg en det jeg gjør i dag. Dele litt mer. Jeg er med i partner programmet til blogg.no. Så kunne tenkte meg å få flere lesere og få en inntekt av bloggen. Jeg går hjemme så jeg kunne tenke meg å gjøre bloggen til en liten jobb. Bygge den opp. Men syntes det er litt vanskelig å skal være sin egen sjef. Jeg har ikke vært så strukturert med bloggen frem til nå. Jeg har vært litt frem og tilbake med hvor jeg vil blogge osv. Har startet på nytt flere ganger. Innleggene mine har kommet sporadisk og det har gått lange tid mellom noen av innleggene. 

Men føler jeg at jeg hører hjemme her hos blogg.no akkurat nå. Her vil jeg jobbe med å få lesere og få en god blogg. Har en lang vei og gå men et sted må en jo begynne. Det er ikke lett å jobbe hjemmefra siden man har veldig mange ting som gjør at du blir avledet fra å gjøre det du skal. Ta ut av oppvask maskinen, sette på en vaskemaskin med klær, tv osv. Så må jobbe med å lage meg en timeplan med hvor mange timer jeg skal jobbe og når jeg skal jobbe. Får begynne i det små. Har et ekstra rom som jeg kan bruke til kontor. Har fått skaffet meg en liten pult som får duge enn så lenge. Skulle hatt litt større pult sånn at jeg hadde plass til å legge opp det jeg trenger. 

Vil gjerne at innleggene skal komme ut til ca samme klokkeslett. Skrive mer om hvordan det er å trene crossfit og hvordan kostholdet mitt er. Så må prøve meg litt frem her. Begynne i det små. Så har litt å jobbe med fremover. Skulle hatt en blogg partner innemellom. 

Composite image of bubble blog and pictures
Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com

Licensed from: PlushDesignStudio pixabay.com

 

2 thoughts on “Ikke lenge igjen av 2018!

  1. Du har i alle fall en god plan med bloggen din. Jeg kjenner jeg er nysgjerrig på flere crossfit øvelser som også er mulig å gjennomføre uten å delta på time. Gleder meg til å følge bloggen din videre. Masse lykke til

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *